A Review Of iş ayakkabısı

Wiki Article

Konfor: Delinme direncine rağGuys, ayakkabılar hala yeterli esneklik ve konfor sağlamalıdır, böylece kullanıcılar uzun süreli kullanımda rahatsızlık hissetmez.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra three hundred Tl indirim 1 Adet

Aşağıda en iyi iş ayakkabısı modelleri ve çAlright satan iş ayakkabı çeşitleri vardır. Bunlar içerisinden çalıştığınız iş kolu ve alanda kullanabileceğiniz olanları satın alın. Güvenlik belge ve sertifikalarına sahip iş ayakkabısı sizi en iyi biçimde korur.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

Hafiflik için özel malzeme kullanılmaktadır. Güvenliği tehlikeye atmamak advertına korumayı sağlayacak malzemeler ve yanmayı önleyecek teknolojiler kullanılmıştır. Ekstra koruma için kullanılan sistemler ayakkabının biraz daha ağır olmasına neden olur.

İş güvenliği ekipmanları dahilinde ayakkabıların kalitesi son derece mühim ayakkabi standi bir ayrıntıdır. Her sektörde olduğu gibielektrikçi ayakkabılarında iş ayakkabısı standartları da seçim yaparken olabildiğince dikkatli olunmalıdır.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

iş ayakkabısı çelik burun Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Ayakkabının ergonomik tasarımı, farklı ayak yapıları için mükemmel bir uyum sağlar ve uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissi vermez.

Çelik burunlu eğitmenler erkek güvenlik ayakkabıları hafif nefes güvenlik eğitmenleri kadın delinme geçirmez iş ayakkabısı rahat lIndustrial ayakkabı

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page